Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Γιάννης Καμήλαλης

Απώλεια για τη δημοσιογραφική οικογένεια, ο θάνατος του εκλεκτού δημοσιογράφου Γιάννη Καμήλαλη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών, μετά από σύντομη μάχη με τον καρκίνο.

Η κηδεία του Γιάννη Καμήλαλη θα γίνει σήμερα Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016, στις 16.30, από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου στα Κοιμητήρια (Θέρμη).
Η Ένωση Συντακτών Ημερησίων εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης με ανακοίνωσή της εκφράζει θλίψη για την απώλεια του Γιάννη Καμήλαλη και συλλυπείται τους οικείους του άξιου μέλους της, που υπηρέτησε με αφοσίωση και σθένος την Ενημέρωση. , που πέθανε σήμερα σε ηλικία 60 ετών.

Γεννημένος στις Σέρρες το 1956, ο Γιάννης Καμήλαλης εργάστηκε για περίπου δύο δεκαετίες στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία», συνδέοντας στενά την υπογραφή του με την ταυτότητα  του φύλλου στη Βόρεια. Ελλάδα. Εργάστηκε επίσης στον ραδιοφωνικό σταθμό Μακεδονίας της ΕΡΤ3 και σε ιδιωτικούς ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς. Το τελευταίο μεγάλο κεφάλαιο της μακράς δημοσιογραφικής διαδρομής του γράφτηκε στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος», στην οποία εργάστηκε από την πρώτη ημέρα της έκδοσής της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.