Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Βρέθηκε ο δράστης ληστειών σε τράπεζες της Καλαμαριάς το 2008

Στα χέρια της Αστυνομίας, έπεσε ένας από τους δράστες ληστειών που είχαν σημειωθεί σε υποκαταστήματα τραπεζών στην Καλαμαριά, μετά την επαναξιολόγηση του προανακριτικού υλικού και τις εργαστηριακές εξετάσεις ταυτοποίησης βιολογικού υλικού στα εξειδικευμένα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.  

Από τα στοιχεία που προέκυψαν, ταυτοποιήθηκε ως ένας εκ των δραστών, ένας 34χρονος ομογενής, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία.
Οι δύο ληστείες είχαν σημειωθεί τις πρωινές ώρες της 14 Αυγούστου του 2008, όταν ο δράστης, μαζί με δύο ακόμη συνεργούς του, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, προσέγγισαν δύο υποκαταστήματα τραπεζών στην περιοχή της Καλαμαριάς. Στο ένα εισήλθαν οι δύο συνεργοί του και αφαίρεσαν με την απειλή όπλων το χρηματικό ποσό των 33.112,28 ευρώ, ενώ στο έτερο υποκατάστημα εισήλθε ο 34χρονος και με την απειλή όπλου αφαίρεσε 9.245 ευρώ.
Οι δράστες διέφυγαν επιβιβαζόμενοι σε μοτοσικλέτα, η οποία βρέθηκε την ίδια ημέρα στην περιοχή της Καλαμαριάς και όπως διαπιστώθηκε είχε κλαπεί σε προγενέστερο χρόνο.

Ο 34χρονος, είναι ήδη κρατούμενος από την Αστυνομία για παρόμοιες υποθέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.