Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Περίπου 300.000 ευρώ για σταμπωτά στα ΚΑΑΥ !

Κοντά στα 300.000 ευρώ, κόστισε το έργο διάνοιξης και ανάπλαση του χώρου μπροστά στα ΚΑΑΥ Αγίας Τριάδας. Ένα έργο που ήταν απαραίτητο για την περιοχή, πλην όμως με τόσα πολλά χρήματα που διατέθηκαν, θα μπορούσαν, αντί για σταμπωτά, να διορθωθούν πολλοί δρόμοι και να καλυφθούν πολλές από τις χιλιάδες τεράστιες λακκούβες που υπάρχουν στην γύρω έκταση, κάνοντας δύσκολη τη ζωή των κατοίκων.  

Στο πλαίσιο του έργου, όπως πληροφορούμαστε από σχετικό δελτίο τύπου του δήμου Θερμαϊκού, «ξηλώθηκαν τα συρματοπλέγματα και διανοίχθηκε το παραλιακό μέτωπο, ανακατασκευάστηκε ο δρόμος σε έκταση μήκους 1.250 τ.μ., στρωμένος με χρωματιστό σταμπωτό δάπεδο καθώς επίσης κατασκευάστηκε νέος φωτισμός. Παράλληλα, διαμορφώθηκαν διάδρομοι περιπάτου, πρασίνου και χώρων αναψυχής με μοντέρνα υλικά».
Σύμφωνα πάντα με την ίδια ανακοίνωση: «Με το έργο αυτό αναμένεται η βελτίωση της εικόνα του δήμου ως τουριστικού προορισμού και η προσφορά υψηλού επιπέδου υποδομών στους δημότες του αλλά και στους επισκέπτες». 

Όπως ανέφερε σε δήλωσή του ο δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιάννης Μαυρομάτης: «Με το συγκεκριμένο έργο ύψους 283.000 ευρώ, αλλάζει η όψη της υποβαθμισμένης αλλά και απροσπέλαστης έως τώρα παραλίας και δημιουργείται μια όαση αναψυχής και περιπάτου δίπλα στην ακτογραμμή. Η δημοτική αρχή συνεχίζει να υλοποιεί τις δεσμεύσεις της απέναντι στους κατοίκους της περιοχής μας». 
Το έργο όπως εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή
Και η εγγραφή του έργου στον Προϋπολογισμό έτους 2016
Σημειώνεται ότι στο Τεχνικό Πρόγραμμα του δήμου Θερμαϊκού για το τρέχον έτος 2016, το έργο ανάπλασης του χώρου των ΚΑΑΥ ήταν προϋπολογισμένο για 100.000 ευρώ και είναι μυστήριο το πως τριπλασιάστηκε το κόστος κατασκευής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.