Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Προσλήψεις προσωπικού στη Βόρεια Ελλάδα

Προσλήψεις προσωπικού για τη βόρεια Ελλάδα, ανακοίνωσαν διάφοροι φορείς, οργανισμοί και δήμοι και συγκεκριμένα η ΔΕΗ, το Δημοτικό Κέντρο Μουσικής και Χορού του Δήμου Θεσσαλονίκης, ο Δήμος Πολυγύρου και η Σχολή Πυροσβεστών. Αναλυτικά:

Στη ΔΕΗ
Η ΔΕΗ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού 44 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Μονάδων της Διεύθυνσης Πωλήσεων (ΔΠΩΛ) στη Διοικητική Περιφέρεια Μακεδονίας Θράκης. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.4 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΕΗ, Κλάδος Πωλήσεων Μακεδονίας Θράκης, Αδριανουπόλεως 24, Τ.Κ 55 133 - Θεσσαλονίκη υπόψη κου Πετρόπουλου Αντώνιου (τηλέφωνα επικοινωνίας : 2310 482277 & 2310- 454054).
Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στην υπηρεσία στην ανωτέρω διεύθυνση ή στο δικτυακό τόπο της ΔΕΗ http://www.dei.gr, β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Πολίτες Έντυπα - Διαδικασίες Διαγωνισμών Φορέων Ορ. Χρόνου ΣΟΧ, γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ' όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι Ανεξάρτητες και άλλες αρχές - ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Πολίτες - Έντυπα - Διαδικασίες -Διαγωνισμών Φορέων - Ορ. Χρόνου ΣΟΧ.

Στο Δημοτικό Κέντρο Μουσικής και Χορού
-Δημοσιεύθηκε ανακοίνωση για τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με συνολικά 41 άτομα για την κάλυψη αναγκών του Ν.Π.Δ.Δ. Δημοτικό Κέντρο Μουσικής και Χορού, που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, με αντικείμενα την εκτέλεση των έργων: «Διδασκαλία Μουσικών Οργάνων και Μαθημάτων Χορού» συνολικής διάρκειας έως εννέα μήνες. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν το έντυπο υποβολής συμμετοχής και να το υποβάλλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Κωνσταντίνου Καραμανλή 141, Θεσσαλονίκη ΤΚ 54249, Θεσσαλονίκη (ώρες λειτουργίας Δευτέρα- Παρασκευή 8:00 – 20:00), απευθύνοντάς την στο Δημοτικό Κέντρο Μουσικής και Χορού υπόψιν κ.Μακρυγιαννάκη.
Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος καθώς και το έντυπο υποβολής συμμετοχής στην υπηρεσία μας στην ανωτέρω διεύθυνση ή να το κατεβάσουν από την ιστοσελίδα http://www.thessmusicanddance.gr. Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, παρακαλούμε όπως οι ενδιαφερόμενοι απευθυνθούν στη Γραμματεία του Δημοτικού Κέντρου Μουσικής και Χορού Θεσσαλονίκης στο τηλ. 2310 311600

Στο Δήμο Πολυγύρου
-Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο ατόμων για την υλοποίηση της δράσης «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ», στο πλαίσιο Ευρωπαϊκού Προγράμματος, στο Ν.Π.Δ.Δ. Μορφωτικό -Πολιτιστικό - Αθλητικό και Κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο Δήμου Πολυγύρου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ». Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.4 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Ν.Π.Δ.Δ. Μορφωτικό - Πολιτιστικό - Αθλητικό και Κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο Δήμου Πολυγύρου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», Πολυτεχνείου 50 (παλιό Δικαστικό Μέγαρο), Τ.Κ. 63100, Πολύγυρος Ν. Χαλκιδικής, απευθύνοντάς την στο Διοικητικό Τμήμα, υπόψη κας Άννας Παντάλη (τηλ. επικοινωνίας: 2371023086).
Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στην υπηρεσία στην ανωτέρω διεύθυνση• β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Πολίτες Έντυπα -Διαδικασίες Διαγωνισμών Φορέων Ορ. Χρόνου ΣΟΧ γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ' όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι — Ανεξάρτητες και άλλες αρχές — ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Πολίτες — Έντυπα - Διαδικασίες — Διαγωνισμών Φορέων — Ορ. Χρόνου ΣΟΧ.

Στη Σχολή Πυροσβεστών

-Προκήρυξη για το διορισμό διδακτικού προσωπικού στη Σχολή Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, για το Ακαδημαϊκό Έτος 2016-2017 εξέδωσε το υπουργείο Εσωτερικών. Ειδικότερα το ΥΠΕΣΔΑ προκηρύσσει τον αναγκαίο αριθμό τακτικών και αναπληρωτών καθηγητών, που θα διορισθεί στην Πυροσβεστική Ακαδημία - Σχολή Πυροσβεστών παράρτημα Πτολεμαΐδας, για την κάλυψη αναγκών διδασκαλίας στην ανωτέρω Σχολή, κατά το Ακαδημαϊκό Έτος 2016-2017. Οι ενδιαφερόμενοι, καλούνται να υποβάλουν ή να αποστείλουν στην Πυροσβεστική Ακαδημία, οδός Μάτσα 32, Τ.Κ. 145 64, Κάτω Κηφισιά Αττικής, τα δικαιολογητικά αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδοτημένο άτομο ή ταχυδρομικά (συστημένα) μέχρι και την 28/11/2016, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 08.00΄-14.00’

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.