Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Συνεχίζονται οι έρευνες στη Ν.Μηχανιώνα για την αγνοούμενη

Με το πρώτο φως της ημέρας άνδρες της ΕΜΑΚ ξανάρχισαν έρευνες για την 53χρονη αγνοούμενη
Ξεκίνησαν από το πρωί, με το πρώτο φως της ημέρας, εκ νέου οι έρευνες στη Νέα Μηχανιώνα για την 53χρονη αγνοούμενη, που «χάθηκε» την ώρα της μεγάλης καταιγίδας και για Τρίτη μέρα σήμερα δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Οι έρευνες γίνονται τόσο μέσα στο ρέμα της Ν.Μηχανιώνας, όσο και στην εκβολή του, στη θαλάσσια περιοχή της πλαζ, από δύο μεγάλες ομάδες της ΕΜΑΚ.

Στις προσπάθειες εντοπισμού μετέχουν και συγγενείς της γυναίκας αλλά και κάτοικοι της Νέας Μηχανιώνας, όπου η αγνοούμενη κ. Αντωνίου ήταν ιδιαίτερα αγαπητή.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, η 53χρονη, που εργάζονταν ως καθαρίστρια  στο καζίνο, επέστρεφε τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Τετάρτης στο σπίτι από την εργασία της όταν εγκλωβίστηκε με το όχημα της εξαιτίας της υπερχείλισης ρέματος. Γύρω στις 2 πμ τηλεφώνησε στον σύζυγό της και τον ενημέρωσε ότι θα προσπαθήσει να βγει από το παράθυρο του αυτοκινήτου και να βρει κάποιο ασφαλές μέρος.

Από τότε χάθηκαν τα ίχνη της. Ο σύζυγός της τηλεφώνησε το πρωί της Τετάρτης στο Αστυνομικό Τμήμα της Κερασιάς και ανέφερε ότι αγνοείται η σύζυγός του. Μετά από αναζητήσεις, το αυτοκίνητο της γυναίκας βρέθηκε σε κεντρικό δρόμο της Μηχανιώνας, χωρίς όμως την ίδια μέσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.