Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

Κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία στο Θερμαϊκό και τους άλλους Δήμους της Θεσσαλονίκης

Κανονικά θα λειτουργήσουν από αύριο Δευτέρα όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο δήμο Θερμαϊκού, όπως δήλωσε στο «Φάρο του Θερμαϊκού» ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Παιδείας, Θοδωρής Τζέκος. Διευκρινίζοντας ότι αν εξακολουθούν να υπάρχουν μέχρι αύριο πρωί κάποια προβλήματα θέρμανσης ή ύδρευσης σε ορισμένα σχολεία, τότε αυτά θα αντιμετωπιστούν επί τόπου  με καθυστέρηση στην ώρα έναρξης ή αναβολή.

«Στο μεγαλύτερο μέρος τους τα σχολεία λειτουργούν από μέρες τους καυστήρες θέρμανσης, προκειμένου να είναι ζεστές οι σχολικές αίθουσες όταν θα εμφανιστούν το πρωί της Δευτέρας οι μαθητές και οι δάσκαλοι», είπε ο κ. Τζέκος. Προσθέτοντας ότι σε μερικά σχολικά συγκροτήματα, όπως στο λυόμενο του 2ου Γυμνασίου Νέας Μηχανιώνας όπου προκλήθηκε από τον παγετό ζημία στον καυστήρα θέρμανσης, συνεργείο του Δήμου εργάζεται ακόμη και σήμερα για την αποκατάσταση της βλάβης. «Το πρωί θα δούμε τα αποτελέσματα και αν δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως η βλάβη, τότε θα αποφασίσουμε για το τι πρόκειται να γίνει», σημείωσε ο αντιδήμαρχος Παιδείας του δήμου Θερμαϊκού.

Ανακοίνωση του Δήμου Θερμαϊκού
Σε ανακοίνωση του Δήμου Θερμαϊκού που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του μετά το μεσημέρι της Κυριακής, αναφέρεται ότι "κατ' εξαίρεση στο ΕΠΑΛ Επανομής τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την Τρίτη, 17.01.2017, καθώς απαιτείται μια ακόμη ημέρα εργασιών. Επίσης στο 2ο Γυμνάσιο Νέας Μηχανιώνας τα μαθήματα των τριών τμημάτων στο πρόσθετο κτίριο θα ξεκινήσουν αύριο στις 9 και 30 πμ."
Στους άλλους δήμους της Θεσσαλονίκης
Το μεσημέρι σήμερα Κυριακή, αναμένεται να ανακοινωθεί από τον δήμο Θεσσαλονίκης η απόφαση σχετικά με το ποια σχολεία θα είναι ανοιχτά και ποια κλειστά από Δευτέρα. Κανονικά θα λειτουργήσουν τη Δευτέρα  τα σχολεία στους δήμους:
Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης
Την Δευτέρα 16/01/17 όλα τα σχολεία(νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια) του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένηςθα λειτουργήσουν κανονικά. 
Δήμος Ωραιοκάστρου
Ανοιχτά θα είναι από τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου τα περισσότερα σχολεία του δήμου Ωραιοκάστρου καθώς αποκαθίστανται σταδιακά τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν τις προηγούμενες ημέρες με σημαντικότερο αυτό της έλλειψης υδροδότησης που προκλήθηκε λόγω του παγετού. 
 Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη
 Ανοιχτά θα είναι από τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου όλα τα σχολεία του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη, καθώς τα δυσμενή καιρικά φαινόμενα έχουν υποχωρήσει αισθητά. Κανονικά θα λειτουργήσουν επίσης οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί σε όλο τον δήμο.

Δήμος Νεάπολης- Συκεών

Κανονικά θα λειτουργήσουν όλα τα σχολεία και οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί του Δήμου Νεάπολης-Συκεών και στις 4 δημοτικές ενότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.