Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Δημιουργήθηκε Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών Κεν. Μακεδονίας

Η δημιουργία 18μελούς Συντονιστικής Επιτροπή Αγροτών Κεντρικής Μακεδονίας, αποφασίστηκε στη διάρκεια σύσκεψης αγροτικών συλλόγων και συνεταιρισμών που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στον Τρίλοφο με τη συμμετοχή 50 εκπροσώπων από διάφορες περιοχές της Κεν. Μακεδονίας.

Η επιτροπή θα έχει την ευθύνη των όποιων κινητοποιήσεων πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα για την διεκδίκηση επίλυσης των σοβαρών προβλημάτων του αγροτικού κόσμου.
Στη συνάντηση στον Τρίλοφο, συμμετείχαν εκπρόσωποι αγροτικών συλλόγων και συνεταιρισμών από, μεταξύ άλλων: Μάλγαρα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία, Πέλλα, Χαλκιδική, Χαλκηδόνα και Κιλκίς. Στα αιτήματά της, η συντονιστική επιτροπή Κεντρικής Μακεδονίας, προτάσσει τα ασφαλιστικό, φορολογικό και κόστος παραγωγής.
Στις 11 το πρωί της Κυριακής, συνεδριάζει το μπλόκο στα «Πράσινα Φανάρια», τοποθεσία που βρίσκεται στη διασταύρωση πριν από το αεροδρόμιο «Μακεδονία», προκειμένου να ληφθεί η τελική απόφαση για τη μορφή των αγροτικών κινητοποιήσεων.

Στις Σέρρες, αγρότες ξεκινούν από τη Δευτέρα να κατεβάζουν τα τρακτέρ τους στις κεντρικές πλατείες των χωριών και προς το τέλος του τρέχοντος μηνός, αναμένεται να κάνουν την άφιξή τους στον Προμαχώνα, στα σύνορα της Ελλάδας με τη Βουλγαρία, για τον αποκλεισμό των συνόρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.