Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Επίθεση κατά των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ Καλαμαριάς

Φασιστική επίθεση από «αγνώστους» κατά των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ, στην Καλαμαριά. Σύμφωνα με την Αστυνομία, άγνωστοι μπήκαν στα γραφεία του κυβερνώντος κόμματος, που βρίσκονται στην οδό Ξενοφώντος, ξήλωσαν την πινακίδα στην πρόσοψη με το σήμα του ΣΥΡΙΖΑ και πέταξαν έντυπο υλικό. Εκείνη την ώρα τα γραφεία ήταν κλειστά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης για την επίθεση
Στην επίθεση που έγινε χθες το απόγευμα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλαμαριά από αγνώστους, οι οποίοι ξήλωσαν την ταμπέλα και το σήμα του κόμματος και πέταξαν έντυπο υλικό με αντιφασιστικό περιεχόμενο, αναφέρεται με ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης.
«Μια ακόμη μεγάλη νίκη πέτυχε το «αντιφασιστικό κίνημα» χθες το μεσημέρι. Η επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Καλαμαριάς εστέφθη από απόλυτη επιτυχία δίνοντας ηχηρή απάντηση στον ναζισμό και τον φασισμό. Χαιρετίζουμε τους συνεπείς επαναστάτες και τους ευχόμαστε καλό κατήφορο!» υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.
Την επίθεση καταδίκασε και η δημοτική παράταξη Καλαμαριάς «Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση», η οποία σε ανακοίνωσή της τονίζει πως είναι «φασιστικής και ναζιστικής έμπνευσης», παρά το γεγονός ότι αυτοί που την έκαναν υπογράφουν ως «αντιφασίστες».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.