Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Προσλήψεις εργαζομένων στο δήμο Παύλου Μελά

Λήγει σήμερα Δευτέρα 30 Ιανουαρίου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την πρόσληψη εννέα ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, που ανακοίνωσε ο Δήμος Παύλου Μελά.

Οι προσλήψεις αφορούν στην υλοποίηση των Πράξεων «ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ» και «ΔΟΜΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ: ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ, ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ» .
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.5 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην διεύθυνση:
Δήμος Παύλου Μελά, Καραολή και Δημητρίου 1, Τ.Κ. 56430, Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Προσωπικού υπ’ όψιν κυρίας Γεωργίας Στρύχνου (τηλ. επικοινωνίας: 2313302841,-941,-843,-852,-856).
Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων έως 30 Ιανουαρίου 2017.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο ισόγειο του Δημαρχείου τις εργάσιμες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.