Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

«Παγοδρόμιο» ο δρόμος Μηχανιώνας-Πλαγιαρίου το πρωί

Ο δρόμος καρμανιόλα Μηχανιώνα-Πλαγιάρι, έκανε και πάλι τις πρωϊνές ώρες του Σαββάτου το «θαύμα» του, καθώς λόγω της πάχνης που είχε πέσει νωρίτερα, αλλά κυρίως της άθλιας κατάστασης του οδοστρώματος, τρεις τουλάχιστον οδηγοί αυτοκινήτων έφυγαν από το δρόμο και βρέθηκαν στα χαντάκια, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει σοβαρός τραυματισμός, αλλά μόνο υλικές ζημίες.

Μικρο συγκρούσεις και καθυστερήσεις, σημειώθηκαν και στο τμήμα της επαρχιακής οδού Θεσσαλονίκης – Μηχανιώνας, όταν έσπασε ένας σωλήνας ύδρευσης, με συνέπεια,  να πλημμυρίσει το οδόστρωμα και λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούσαν νωρίς το πρωί, το νερό πάγωσε, μετατρέποντας την άσφαλτο σε... παγοδρόμιο. Αρκετοί ήταν οι οδηγοί των αυτοκινήτων που λόγω της ολισθηρότητας, έφυγαν από το δρόμο, με συνέπεια μικροτρακαρίσματα, με ευτυχώς  μόνο υλικές ζημίες, δίχως τραυματισμούς.

Το αποτέλεσμα, ήταν να κλείσει ο δρόμος Θεσσαλονίκης από το ύψος του αεροδρομίου μέχρι και την «Ιντερσαλόνικα» από τις 7:00 μέχρι τις 9:30 το πρωί και η κυκλοφορία να γίνεται από παρακαμπτήριες οδούς, με συνέπεια να υπάρξει φοβερό μποτιλιάρισμα, ιδιαίτερα στο τμήμα από το ξενοδοχείο «Χάγιατ» μέχρι την αερογέφυρα της Θέρμης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.