Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Στην κατάψυξη η Βόρεια Ελλάδα

Στην κατάψυξη η Βόρεια Ελλάδα, όπου επικράτησαν και πάλι πολικές θερμοκρασίες. Η χαμηλότερη θερμοκρασία καταγράφηκε στο Νευροκόπι, όπου ο «υδράργυρος» λίγο νωρίτερα έδειξε -18 βαθμούς Κελσίου.

Μπορεί ο καιρός στη να είναι βελτιωμένος, αλλά ο ήλιος που έκανε την εμφάνισή του στις περισσότερες περιοχές έχει… δόντια, με τον υδράργυρο να έχει πέσει κάτω από το μηδέν.
Στη δυτική Μακεδονία, η Πτολεμαΐδα έχει λίγο μετά τις 9 το πρωί -9 βαθμούς Κελσίου και η Φλώρινα -7. Τσουχτερό κρύο επικρατεί και στην Κεντρική Μακεδονία, όπου στις περισσότερες περιοχές καταγράφονται αρνητικές θερμοκρασίες.
Άλλες χαμηλές θερμοκρασίες που σημειώθηκαν: Παρανέστι Δράμας -10, Ορεστιάδα -9, Αλεξανδρούπολη -9, Βορικό Φλώρινας -9, Πτολεμαίδα -9, Κερασιά Πέλλας -8.
Αίθριος ο καιρός στη Θεσσαλονίκη με τον υδράργυρο πριν από λίγη ώρα στον 1 βαθμό Κελσίου. Για σήμερα η ΕΜΥ στη Θεσσαλονίκη περιμένει λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από -2 έως 4 βαθμούς.

Αναλυτικά η κατάσταση του καιρού για το επόμενο τριήμερο στην περιοχή του Θερμαϊκού:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.