Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Διακοπή ηλεκ. ρεύματος τη Δευτέρα σε Αγία Τριάδα και Αγγελοχώρι

Διακοπές  ηλεκτρικού ρεύματος θα γίνουν από τη ΔΕΗ σε περιοχές της Αγίας Τριάδας και του Αγγελοχωρίου, τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου, λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών που πρόκειται να εκτελεσθούν.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΗ έχουν  προγραμματισθεί οι παρακάτω  διακοπές:
-Από 08.00 το πρωί έως  13.00 το μεσημέρι οι καταναλωτές  που βρίσκονται στη δημοτική κοινότητα Αγίας Τριάδος και συγκεκριμένα μεταξύ των οδών: Επαρχιακή οδός Θεσσαλονίκης-Νέας Μηχανιώνας, Αμπελοκήπων, ΟΙκονομιού (Παραλία), Χειμάρρου,  Αγίας Τριάδος, Εξάστερου, Μ. Αλεξάνδρου, Βενιζέλου  κλπ. Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη διακοπή είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 25-1-2017 αλλά αναβλήθηκε λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.
-Επίσης θα γίνει διακοπή από 08,00 το πρωί έως 11.00 στους καταναλωτές της δημοτικής κοινότητας Αγγελοχωρίου  που βρίσκονται εκατέρωθεν της επαρχιακής οδού Αγγελοχωρίου – Ν. Μηχανιώνας, στην περιοχή του Βιολογικού.
Οι καταναλωτές θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση, ίσως και πριν από την καθορισμένη ώρα, γι’ αυτό τα δίκτυα της ΔΕΗ θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

Τέλος όσοι καταναλωτές έχουν τριφασικούς ηλεκτρικούς κινητήρες θα πρέπει να τους ελέγξουν εάν περιστρέφονται όπως πριν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.