Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Παρέμβαση στην Εφορία για τα ληξιπρόθεσμα, ζήτησε η «Συμπολιτεία»

Να παρέμβει ο Δήμος Θερμαϊκού στην Εφορία της Καλαμαριάς για να θυμίσει ότι ισχύει η απόφαση του υπουργού Οικονομικών, για την εξάμηνη, μέχρι τις 7 Μαρτίου 2017,  αναστολή των ληξιπροθέσμων  οφειλών των πολιτών του Θερμαϊκού στις Δ.Ο.Υ. και τα Ελεγκτικά Κέντρα, ζήτησε η «Συμπολιτεία Θερμαϊκού» από τον δήμαρχο Γιάννη Μαυρομάτη.

Όπως είπε ο επικεφαλής της «Συμπολιτείας», έγινε αποδέκτης παραπόνων δημοτών του Θερμαϊκού από την Εφορία, η οποία ισχυρίστηκε ότι δεν είχε ειδοποίηση για την απόφαση του υπουργείου Οικονομικών , σχετικά με την εξάμηνη αναστολή των οφειλών των κατοίκων του Θερμαϊκού, που είχε υπογραφεί από τον υπουργό Οικονομικών μετά τις πλημμύρες της 7ης Σεπτεμβρίου. Μάλιστα, από τους πολίτες αυτούς, ζητήθηκε να καταβληθούν και τόκοι υπερημερίας για όλο αυτό το διάστημα.
Όπως είχε γίνει τότε γνωστό, το συγκεκριμένο μέτρο της αναστολής της πληρωμής βεβαιωμένων και ληξιπροθέσμων οφειλών στις ΔΥΟ, ισχύει για όλους τους δημότες του Δήμου Θερμαϊκού, φυσικά και νομικά πρόσωπα καθώς και τους επαγγελματίες.

Ο δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Μαυρομάτης υποσχέθηκε ότι θα επικοινωνήσει με την Εφορία για να υπενθυμίσει ότι η σχετική αναστολή είναι ακόμη εν ισχύ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.