Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Κλειστή η Γεωργικής Σχολής στα «Πράσινα Φανάρια»,

Κλειστή παραμένει η λεωφόρος Γεωργικής Σχολής στα «πράσινα φανάρια», στο ύψος της διασταύρωσης προς Θέρμη και Χαλκιδική, ύστερα από αποκλεισμό των αγροτών της Χαλκιδικής και της ανατολικής Θεσσαλονίκης, από το απόγευμα της Δευτέρας.

«Περιμένουμε στο σημείο συναδέλφους μας από την Γαλάτιστα Χαλκιδικής για περαιτέρω ενίσχυση του μπλόκου» είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ το μέλος της συντονιστικής επιτροπής Κεντρικής Μακεδονίας, Δημήτρης Παπαδάκης, κτηνοτρόφος από τα Σήμαντρα Χαλκιδικής. Η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται από παρακαμπτήριες οδούς και η μετάβαση στο «Μακεδονία» είναι εφικτή, μέσω παρακαμπτήριων.
Οι συμμετέχοντες στο μπλόκο σκέφτονται να πραγματοποιήσουν πορεία στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και χωρίς να κλείνουν τον δρόμο να κατευθυνθούν στον επιβατικό σταθμό για συμβολική διαμαρτυρία. Σε κάθε περίπτωση, η εξέλιξη θα αποφασιστεί σε γενική συνέλευση των συμμετεχόντων στο μπλόκο, ενώ όπως όπως έκαναν σαφές στο ΑΠΕ-ΜΠΕ δεν προτίθενται να αποκλείσουν το αεροδρόμιο, καθώς δεν θέλουν να δημιουργήσουν πρόβλημα στους πολίτες.
Αστυνομικοί της Τροχαίας βρίσκονται στο σημείο και εκτρέπουν την κυκλοφορία των οχημάτων, καθώς και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας είναι κλειστά.

Παράλληλα, υπενθυμίζεται πως αγρότες και κτηνοτρόφοι της Κεντρικής Μακεδονίας από χθες στις 16:30, ου βρίσκονται στον κόμβο της Ειδομένης, έχουν αποφασίσει τον επ' αόριστον αποκλεισμό του τελωνείου των Ευζώνων στα σύνορα της Ελλάδας με την ΠΓΔΜ. Οι ίδιοι έχουν παρατάξει τα τρακτέρ τους στο οδόστρωμα και σε κάθε παρακαμπτήριο στην περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.