Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Ο ΣΥΠΠΑΖΑΘ στερείται προσωπικού. Που πηγαίνουν οι συνδρομές;

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Περίθαλψης και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Ανατολικής Θεσσαλονίκης (ΣΥΠΠΑΖΑΘ), Σταύρος Ζαμπέτογλου σε εισήγησή του που κατατέθηκε στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καλαμαριάς, «ο ΣΥΠΠΑΖΑΘ στερείται μόνιμου προσωπικού με οποιαδήποτε σχέση εργασίας». Η δήλωση αυτή περιλαμβάνονταν σε αίτημα για τη διάθεση υπαλλήλων του δήμου Καλαμαριάς, για τη στελέχωση επιτροπών του Συνδέσμου.

Δημιουργείται λοιπόν εύλογα το ερώτημα: Εφόσον δεν διαθέτει ο ΣΥΠΠΑΖΑΘ προσωπικό και άρα δεν καταβάλει αποδοχές εργαζομένων, που κατά κύριο λόγο αποτελούν και τη μεγαλύτερη δαπάνη σε οργανισμούς, δήμους και συνδέσμους του είδους αυτού, που πηγαίνουν τότε τα χρήματα που εισπράττει ο Σύνδεσμος ως συνδρομή από τους τρεις δήμους Καλαμαριάς, Θέρμης και Θερμαϊκού που είναι μέλη του;

Μόνο από το δήμο Θερμαϊκού ο ΣΥΠΠΑΖΑΘ θα εισπράξει το 2017 ποσό 110.000 ευρώ, ενώ το ποσό αυτό από τους τρεις δήμους συνολικά εγγίζει κοντά το μισό εκατομμύριο ευρώ ετησίως. Και να δικαιολογούσε ικανοποιητικές υπηρεσίες προς τους δημότες των τριών Δήμων για τα χρήματα που εισπράττει…..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.