Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Η Πρωτοχρονιάτικη πίτα στο δημοτικό συμβούλιο Θερμαϊκού

Στον Νίκο Μπαλάφα το "φλουρί"
Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του, έκοψε το απόγευμα της Τετάρτης το δημοτικό συμβούλιο Θερμαϊκού και θερμές ευχές από τον δήμαρχο Γιάννη Μαυρομάτη και τους επικεφαλής των τριών δημοτικών παρατάξεων στο δημοτικό συμβούλιο, ώστε να είναι το 2017 μία καλύτερη χρονιά για το Δήμο και κυρίως τους δημότες του, αλλά και όλη τη χώρα. Τυχερός της χρονιάς, βρίσκοντας το «φλουρί», ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Μπαλάφας που δέχτηκε τα συγχαρητήρια του δημάρχου και των 33 μελών του δημοτικού συμβουλίου.

Πριν κόψει την πίτα, ο δήμαρχος Θερμαϊκού, ευχήθηκε σε όλους να επικρατήσει στη διάρκεια αυτής της χρονιάς στο δημοτικό συμβούλιο ένα πολιτισμένο κλίμα, σε ένα περιβάλλον ομόνοιας και συνεργασίας.

Απαντώντας λίγο αργότερα στον κ. Μαυρομάτη ο επικεφαλής της «Συμπολιτείας Θερμαϊκού», Σπύρος Κουζινόπουλος, δήλωσε ότι και η παράταξή του, από την πρώτη ημέρα λειτουργίας αυτού του δημοτικού συμβουλίου, τον Σεπτέμβριο του 2014, τάχθηκε υπέρ της συνεργασίας όλων των δημοτικών παρατάξεων για το καλό του τόπου, για να προσθέσει: «Όμως για να μην ξεχνιόμαστε, πρέπει να πούμε ότι στη διάρκεια του 2016 που αφήσαμε πίσω μας, είχαμε τις συνεχείς προσπάθειες αυτής της διοίκησης για τη φίμωση της «Συμπολιτείας Θερμαϊκού», τον μεθοδευμένο αποκλεισμό της από όλες τις δημοτικές επιχειρήσεις,  τις προβοκάτσιες εναντίον της και τις ενέργειες απαξίωσής της. Ενέργειες που όχι μόνο δεν μας πτόησαν, αλλά αντιθέτως γιγάντωσαν την παράταξή μας. Ας ελπίσουμε να ήταν αυτό ένα κακό παρελθόν και ο δήμαρχος να εφαρμόσει στην πράξη τις ευχές που απηύθυνε. Καθώς για εμάς, είναι αρχή μας η άσκηση δημιουργικής αντιπολίτευσης», κατέληξε ο Σπύρος Κουζινόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.