Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Σταμάτησαν τα συσσίτια στην Περαία λόγω έλλειψης χρημάτων!

Εδώ και καιρό, έχουν διακοπεί τα συσσίτια που παρείχε στην Περαία  ο δήμος Θεμαϊκού, σε συμπολίτες μας οι οποίοι είναι άποροι και βρίσκονται σε κατάσταση ακραίας φτώχειας, όπως προέκυψε από ερώτηση της δημοτικής συμβούλου Ντίνας Μώραλη, στη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Θερμαϊκού.

Η επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» απευθυνόμενη στη διοίκηση του Δήμου, ρώτησε αν αληθεύουν οι καταγγελίες ότι τα λαϊκά συσσίτια στην Περαία έχουν σταματήσει από το περασμένο φθινόπωρο, που οφείλεται το γεγονός αυτό και τι προτίθεται να κάνει επ’ αυτού η δημοτική αρχή.

Απαντώντας εκ μέρους της διοίκησης του Δήμου ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Θεόδωρος Τζέκος, παραδέχτηκε ότι όντως έχουν σταματήσει τα συσσίτια «εδώ και ένα μήνα», όπως είπε και το απέδωσε στο γεγονός ότι…. «τέλειωσαν τα χρήματα που διέθετε ο Δήμος για το σκοπό αυτό». Δήλωσε δε ότι η δημοτική αρχή περιμένει να εμφανιστούν κάποιοι φιλάνθρωποι που θα προσφέρουν τα τρόφιμα και τα υπόλοιπα υλικά που απαιτούνται για την Παρασκευή του φαγητού και τη διανομή του συσσιτίου, ώστε να μπορέσουν επιτέλους οι άποροι συνδημότες μας να βρουν ένα πιάτο φαγητό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.