Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Δήμος Θερμαϊκού: Κατέχει επάξια τον τίτλο της «Λακουβούπολης»

Σε άθλια κατάσταση βρίσκεται ένα μεγάλο τμήμα του οδικού δικτύου στην περιοχή του Θερμαϊκού. Και αν ο δήμος Θερμαϊκού διεκδικούσε πριν τον τίτλο της «Λακουβούπολης», το πρόβλημα επιτάθηκε μετά και τις πλημμύρες της 7ης Σεπτεμβρίου.

Μετά τις καταστροφές σε εκτεταμένα τμήματα των δρόμων του Θερμαϊκού, η δημοτική αρχή του κ. Μαυρομάτη αντί να φροντίσει για την έγκαιρη επιδιόρθωση του οδικού δικτύου με ασφαλτόστρωση, κατέφυγε στην πιο πρόχειρη λύση που θα μπορούσε να βρει: Ρίχνοντας αμμοχάλικο στα όποια κατεστραμμένα σημεία των δρόμων.

Το αποτέλεσμα, ήταν φυσικά το αναμενόμενο: Με το χιόνι και τη βροχή που έπεσε το τελευταίο διάστημα, το αμμοχάλικο έφυγε οι λακκούβες ξαναάνοιξαν και μάλιστα έγιναν μεγαλύτερες από πριν, με συνέπεια να δημιουργούνται τεράστιοι κίνδυνοι για τους πολίτες και τα αυτοκίνητά τους. Χαρακτηριστική περίπτωση η οδός Κων. Βάρναλη στη Νέα Μηχανιώνα, που έχει μετατραπεί σε παγίδα. Ποιος θα έχει την ευθύνη αν κάποιος μοτοσυκλετιστής δεν κόψει ταχύτητα στο σημείο εκείνο και πάθει ατύχημα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.