Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Βαθμός κάτω από τη βάση στον Μαυρομάτη για τη χιονόπτωση

Κάτω από τη βάση, αξιολογεί η εβδομαδιαία εφημερίδα της Θεσσαλονίκης ThessNews, τις επιδόσεις του δημάρχου Θερμαϊκού, Γιάννη Μαυρομάτη στην αντιμετώπιση των συνεπειών της χιονόπτωσης που έπεσε στις αρχές της εβδομάδας στο πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης, βάζοντάς του τον βαθμό 5 «με εξαιρετική επιείκεια» όπως γράφει.

Στο συνοδευτικό σχόλιο της εφημερίδας για το δήμο Θερμαϊκού, γράφει: «Ι.Μαυρομάτης: χάσαμε την μπάλα. Καλά στη θάλασσα. Χάλια στη Μηχανιώνα και στα ορεινά».
Σημειώνεται ότι έναν επίσης χαμηλό βαθμό, 6, βάζει και στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, κυρίως για το κλείσιμο του δρόμου Περαίας Μηχανιώνας. Όπως γράφει κάτω από τη φωτογραφία του Περιφερειάρχη: «Απόστολος Τζιτζικώστας: Άργησε. Έχασε την Γεωργικής Σχολής, τον δρόμο Πεεραίας-Μηχανιώνας, τον δρόμο για Κιλκίς και … κρυφογελούσε για το παπατράκ του Μπουτάρη»
Την ίδια αρνητική αξιολόγηση με τον ίδιο χαμηλό βαθμό 5, η ThessNews βάζει επίσης στους δημάρχους Κορδελιού-Ευόσμου, Πέτρο Σούλα, Ωραιοκάστρου Αστέριο Γαβότση και Βόλβης, Διαμαντή Λιάμα. Ενώ λίγο ψηλότερα, με βαθμό 6, βρίσκονται οι δήμαρχοι Παύλου Μελά, Δημήτρης Δεμουρτζίδης, Καλαμαριάς Θεοδόσης Μπακογλίδης και Λαγκαδά Γιάννης Καραγιάννης. Ικανοποιητική, θεωρεί η εφημερίδα την απόδοση, βάζοντας το βαθμό 7, των δημάρχων Θεόδωρου Παπαδόπουλου της Θέρμης, Νεάπολης-Συκεών Σίμου Δανιηλίδη και Δέλτα, Μίμη Φωτόπουλου. Τέλος την καλύτερη στάση στο πρόβλημα αντιμετώπισης των συνεπειών της χιονόπτωσης, θεωρεί ότι την είχε ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτετζίδης, γιαυτό και του βάζει τον καλύτερο βαθμό 8.

Τέλος να πούμε ότι τη χειρότερη βαθμολογία συγκέντρωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης με βαθμό 3.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.