Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Τη Δευτέρα ανακοινώνονται οι βάσεις για τα ΑΕΙ


Από τις 10 το πρωί της Δευτέρας θα μπορούν να πληροφορούνται οι ενδιαφερόμενοι για τα αποτελέσματα εισαγωγής των υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας και ταυτόχρονα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για να εκτυπωθούν ονομαστικές καταστάσεις των επιτυχόντων και να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους, στα οποία θα αναρτηθούν εντός της Δευτέρας.
Εντωμεταξύ, το πρωί τις Δευτέρας, στις 9:30, θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο υπουργείο Παιδείας, ο υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, σχετικά με τα αποτελέσματα εισαγωγής των μαθητών σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.
Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του υπουργείου και να μάθουν τα αποτελέσματά τους, πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο - Μητρώνυμο).
Επίσης, τη Δευτέρα στις 10 π.μ., θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα του υπουργείου τα αποτελέσματα των εισαγόμενων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με τις ειδικές κατηγορίες των αλλοδαπών-αλλογενών και των αποφοίτων λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων κρατών-μελών της Ε.Ε., μη ελληνικής καταγωγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.