Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Άρχισε η λειτουργία του δημοτικού Γραφείου Τελετών

Με καθυστέρηση δύο περίπου ετών από τη δημιουργία του
Με καθυστέρηση δύο περίπου ετών από τη δημιουργία του, άρχισε επιτέλους να λειτουργεί το Γραφείο Τελετών του δήμου Θερμαϊκού, που ανήκει στη δημοτική επιχείρηση «Τουριστική Εταιρεία Θερμαϊκού ΑΕ».  Το δημοτικό γραφείο τελετών έχει έδρα την Περαία και σύμφωνα με ανακοίνωση που υπογράφει ο διευθύνων σύμβουλος της ΤΕΘ Α.Ε. κ. Πέτρος Φωτίου «σκοπός του γραφείου είναι η δυνατότητα παροχής υψηλού επιπέδου με το χαμηλότερο κόστος».

Οι τιμές του δημοτικού γραφείου κηδειών ξεκινούν ενδεικτικά από 500 ευρώ και παρέχεται έκπτωση 10% στους κατοίκους του δήμου Θερμαϊκού. Το γραφείο λειτουργεί όλο το 24ωρο και  διανυκτερεύει, ενώ το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το: 23920 21891.
Σημειώνεται ότι λόγω της πολύ μεγάλης καθυστέρησης που παρατηρήθηκε στην έναρξη λειτουργίας του δημοτικού γραφείου τελετών, εκμεταλλευόμενα το κενό δημιουργήθηκαν στα όρια του δήμου αρκετά ανάλογα ιδιωτικά γραφεία. Μόνο στη Νέα Μηχανιώνα, λειτουργούν ήδη εδώ και καιρό δύο τέτοια γραφεία κηδειών, τα οποία μάλιστα λόγω του μεταξύ τους συναγωνισμού έχουν ρίξει πολύ χαμηλά τις τιμές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.