Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Βουτιές στο Ποσείδι από Brad Pitt και Angelina Jolie

Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη στην "μύτη" του Φάρου με τα καταγάλανα νερά. . Στο βάθος αριστερά είναι
το Ποσείδι της Χαλκιδικής και δεξιά οι πολυτελείς θαλαμηγοί, με τους διάσημους κινηματογραφικούς αστέρες
Στην Κασσάνδρα της Χαλκιδικής βρίσκονται τις τελευταίες μέρες το ζεύγος Brad Pitt-Angelina Jolie καθώς και ο Robert De Niro και ο John Travolta με τις οικογένειές τους.
Οι τέσσερις ηθοποιοί, έφθασαν στη Χαλκιδική με τέσσερα διαφορετικά υπερπολυτελή  γιοτ, τα οποία έδεσαν στα ανοιχτά, στην περιοχή «Φάρος» του Ποσειδίου, ενώ μέλη του πληρώματος έστησαν σε μία πανέμορφη παραλία με αμμόλοφους ένα κινητό beach bar, με ομπρέλες, ξαπλώστρες, πολυθρόνες αλλά και ψυγεία με δροσερά ποτά.
Οι χολυγουντιανοί στάρς αποβιβάστηκαν κάποια στιγμή στο Ποσείδι και πήγαν σε ψαροταβέρνα της περιοχής, όπου έφαγαν παραδοσιακά εδέσματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το thestival.gr,  το ζεύγος Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί , συνοδευόμενο από τους άντρες της προσωπικής του φρουράς πάτησε στεριά και μάλιστα απόλαυσε το γεύμα του σε ταβέρνα στο κέντρο του Ποσειδίου. Μάλιστα, σερβιτόροι του καταστήματος αναφέρουν ότι δεν σέρβιραν απευθείας το ζευγάρι, αλλά έδιναν τα πιάτα σε σωματοφύλακες, οι οποίοι τα άφηναν στο τραπέζι. 
Η παρέα αποτελούνταν από τους δυο σταρ, έξι από τα παιδιά τους και φίλους τους και για χάρη τους "αποκλείστηκε" η μισή ταβένα. Το μενού περιελάμβανε συναγρίδες και άλλες νοστιμιές και το τραπέζι κόστισε γύρω στα 1300 ευρώ. Το γνωστό ζεύγος άφησε από 100 ευρώ πουρμπουάρ στους σερβιτόρους.
Η επόμενη στάση τους, όπως φημολογείται, θα είναι στο νησί της Σαντορίνης, που είναι και το αγαπημένο νησί των Brad-angelina.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.