Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

"Βουλή καπέλο" στις 8 Αυγούστου στη Ν.Μηχανιώνα


Tην επιθεώρηση «Βουλή Καπέλο» των Ευθύμη Κάλφα-Βασίλη Καλφάκη θα παρουσιάσει την Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012, στις 9,15 το βράδυ, στο ανοιχτό δημοτικό θέατρο Ν. Μηχανιώνας (Πεύκα), η θεατρική ομάδα «Κύκλος».

Όπως λένε οι συγγραφείς του έργου:
«Βουλή Καπέλο ονομάσαμε την τρίτη κατά σειρά επιθεωρησιακή δουλειά μας, μιας και το καπέλωμα έγινε στις μέρες μας συνήθεια λατρευτή. Καπέλωμα μες στη βουλή, καπέλωμα σε σκάνδαλα, σε μίζες και σε τράπεζες, καπέλωμα από την τηλεόραση και τα λεβεντόπαιδα της. Καπέλωμα παντού. Υπάρχουν πολλών ειδών καπέλα. Το καπελάκι του Αντωνάκη, το καπελάκι που σου κάνει ο κουρέας, το καπελάκι που σου φοράει η μαμά για να μη σε κάψει ο ήλιος… αλλά υπάρχει και ένα άλλο καπέλο που σου φοράνε για να σε αποκοιμίζουν την ώρα εκείνη που εσύ οφείλεις να είσαι ξύπνιος, την ώρα εκείνη που κεντάν τον εφιάλτη σου.  Και επειδή σαν χώρα είμαστε επιρρεπείς στους εφιάλτες σήμερα θα προσπαθήσουμε να τους κάνουμε πέρα και να βγάλουμε τα εσώψυχα μας, με μπρίο κέφι και χαρά».

Κείμενα: Ευθύμης Κάλφας- Βασίλης Καλφάκης.
Σκηνοθεσία: Βασίλης Καλφάκης.
Μουσική: Στέφανος Κατσαρός
Σκηνικά: Κύκλος.
Χορογραφίες: Ευγενία Εμμανουηλίδου.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά οι: Γουίλκοξ Φίλιππος, Δανιηλίδου Βικτώρια, Δεληγιάννη Κατερίνα, Ζερμπίνος Άγγελος, Καλφάκης Βασίλης, Κάλφας Άγγελος, Ποιμενίδου Στέισι, Σπίνου Αφροδίτη, Τζούμα Μάρω, Φωτιάδης Κώστας.
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.