Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Ανοιχτό κάλεσμα για ART in ACTION

Πρόσκληση προς κάθε ενδιαφερόμενο καλλιτέχνη, επαγγελματία ή ερασιτέχνη που επιθυμεί να συμπράξει εθελοντικά στη διοργάνωση της εικαστικής/καλλιτεχνικής δράσης «Art in Action/Τέχνη σε Δράση», απευθύνει το Τμήμα Πολιτισμού του ΔΗΠΠΑΚΥΘ. Η δράση αυτή, θα γίνει σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Νέας Μηχανιώνας.

Πρόκειται για μια εικαστική εξόρμηση, για μια δράση καλλιτεχνικού ακτιβισμού, με σκοπό να μεταμορφωθεί ο τοίχος, 300 περίπου μέτρων, που βρίσκεται στο λιμάνι της Νέας Μηχανιώνας, σε ένα υπαίθριο έργο τέχνης!
Προς το σκοπό αυτό, το τμήμα Πολιτισμού του ΔΗΠΠΑΚΥΘ, προσκαλεί ανοιχτά κάθε ενδιαφερόμενο καλλιτέχνη, επαγγελματία ή ερασιτέχνη που επιθυμεί να συμπράξει εθελοντικά σε αυτήν την προσπάθεια! Μια προσπάθεια που στόχο έχει να ομορφύνει λιγάκι ο τόπος, να εκτοπισθεί το γκρίζο από την καθημερινότητά, δημιουργώντας σημεία αναφοράς για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής.

Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή, μπορούν να στείλουν ένα σύντομο βιογραφικό και μια επιστολή, στο e-mail poltherm@gmail.com μέχρι και τις 6 Απριλίου 2015. Το e-mail θα πρέπει να έχει τίτλο «ΤΕΧΝΗ ΣΕ ΔΡΑΣΗ/ART IN ACTION».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.