Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Συνάντηση των Επιτροπών Ειρήνης Κεντρικής Μακεδονίας

Σύσκεψη των Επιτροπών Ειρήνης Κεντρικής Μακεδονίας, διοργανώνει αυτό το Σάββατο 28 Μαρτίου, η Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης (ΕΔΥΕΘ). Η σύσκεψη, θα γίνει  ώρα 6:30μμ, στην αίθουσα του 1ου ορόφου του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκη και θα παραβρεθεί η νέα Γενική Γραμματέας της ΕΕΔΥΕ, Ελπίδα Παντελάκη.

Η συνάντηση αυτή των κινήσεων Ειρήνης, γίνεται σε συνέχεια του 17ου συνεδρίου της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνης (ΕΕΔΥΕ) που πραγματοποιήθηκε στις 6 και 7 Δεκεμβρίου 2014 στην Αθήνα το 17ο Συνέδριο. Και όπως τονίζει η ΕΔΥΕΘ σε ανακοίνωσή της «ο πλούσιος απολογισμός δράσης από όλη την Ελλάδα, ο διάλογος που αναπτύχθηκε κατά τις εργασίες του Συνεδρίου, καθώς και οι πολύ σημαντικές αποφάσεις που πάρθηκαν, θα καθορίσουν τη δράση του ελληνικού κινήματος ειρήνης τα επόμενα χρόνια».

Όπως προστίθεται στην ίδια ανακοίνωση: «Οι εξελίξεις σε όλη την περιοχή μας, η δράση των ιμπεριαλιστών, των οικονομικών και στρατιωτικών οργανισμών και των κυβερνήσεών τους, δημιουργούν πολλούς κινδύνους για όλους τους λαούς, για τη ζωή, την ασφάλεια  και την ευημερία τους, σήμερα και στο μέλλον. Η κλιμάκωση της αντιπαράθεσης, η αύξηση των εξοπλισμών, η διατήρηση και η δημιουργία νέων βάσεων, στρατηγείων και μονάδων επέμβασης αποτελούν το πλαίσιο, για μία γενικευμένη σύρραξη με απρόβλεπτες συνέπειες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.