Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Χέρι-χέρι Μαυρομάτης-Τσαμασλής για τη ΔΕΥΑΘ

Χέρι-χέρι οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας (Μαυρομάτη) και της μείζονος αντιπολίτευσης (Τσαμασλή), ψήφισαν στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θερμαϊκού απόφαση, με την οποία τοποθετείται γεωπόνος στη θέση του Γενικού Διευθυντή της ΔΕΥΑΘ. Μόνο οι δημοτικοί σύμβουλοι της «Συμπολιτείας Θερμαϊκού» κατήγγειλαν το γεγονός ως φωτογραφική διάταξη.

«Τι δουλειά έχει ένας γεωπόνος σε τέτοια υπεύθυνη θέση; Χάθηκαν οι άλλοι αρμόδιοι με το αντικείμενο της ύδρευσης και της αποχέτευσης επιστήμονες, όπως θα ήταν ένας Μηχανικός Περιβάλλοντος, ένας Υδρογεωλόγος, ένας Υδροβιολόγος, ένας Χημικός Μηχανικός ή ένας Τοπογράφος Μηχανικός;», αναρωτήθηκε ο επικεφαλής της «Συμπολιτείας», Σπύρος Κουζινόπουλος. Για να προσθέσει ότι ίσως προσλαμβάνεται στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Θερμαϊκού ένας γεωπόνος για να …. Φυτεύει λουλούδια στις βρύσες. «Έχει τόση σχέση με το αντικείμενο, όση ο φάντης με το ρετσινόλαδο», κατέληξε.
Σημειώνεται ότι το θέμα είχε ξαναέρθει για συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο και τον περασμένο Οκτώβριο, είχε ληφθεί ανάλογη απόφαση από τη σύμπλευση Μαυρομάτη-Τσαμασλή, όμως τη σχετική απόφαση την είχε απορρίψει η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης για τυπικούς λόγους. Είναι δε χαρακτηριστικό ότι σε εκείνη τη συνεδρίαση, ο απών προχθές, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Γιώργος Τσαμασλής, αν και χαρακτήρισε κι’ αυτός φωτογραφική τη σχετική διάταξη, δήλωσε ότι γνωρίζει το πρόσωπο που θα καταλάβει αυτή τη θέση, του ευχήθηκε «καλή επιτυχία» και ψήφισε υπέρ της απόφασης, όπως το ίδιο έπραξαν και όλοι οι σύμβουλοι της παράταξής του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.