Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Νέοι άθλοι Αδώνιδος, του μεγαλύτερου κωλοτούμπα της πολιτικής

Σκηνές απείρου κάλους, διαδραματίστηκαν το πρωί της 25ης Μαρτίου, στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, με τον ανεκδιήγητο και πάντα προκλητικό Άδωνι Γεωργιάδη να κατηγορεί τον Γιώργο Παπαδάκη ότι… «γλύφει τον Τσίπρα» και τον δημοσιογράφο να τον αποκαλεί ως τον «μεγαλύτερο κωλοτούμπα της πολιτικής».

Η ένταση που παρακολούθησαν οι τηλεθεατές ήταν τόσο μεγάλη, ώστε Α.Γεωργιάδης και Γ.Παπαδάκης να βρεθούν κάποια στιγμή όρθιοι ο ένας απέναντι στον άλλο, έτοιμοι να πιαστούν στα χέρια!
Μέχρι και παλαμάκια χρειάστηκε να χτυπήσει ο Γιώργος Παπαδάκης για να ολοκληρώσει ο Άδωνις Γεωργιάδης, αλλά μάταια. Οι τόνοι ανέβηκαν και το κακό δεν άργησε να έρθει...
«Εάν κάποιος διαφωνεί με το περιεχόμενο της εκπομπής μπορεί να αποχωρήσει. Εδώ υπάρχει δημοσιογράφος που ρωτάει!», είπε ορθά κοφτά ο δημοσιογράφος. «Για μένα το λέτε αυτό; Θα μου απαγορεύσετε να σχολιάσω ότι λέει ψέματα ο πρωθυπουργός; Μου το απαγορεύετε; Ποιοι είστε;», φώναξε ο βουλευτής της ΝΔ, σηκώθηκε και προσπάθησε να βγάλει το μικρόφωνο για να φύγει. «Στο καλό!», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης και ακολούθησε η κορύφωση της έκρηξης:

-Να γλύφεις τον Τσίπρα θέλεις;
-Μη σηκωθώ όρθιος! Πάρτο πίσω!
-Εσύ να το πάρεις πίσω!
-Κατάλαβες τι σου είπα; Τη θεματολογία την καθορίζω εγώ!
-Κι εγώ έχουμε δημοκρατία και λέω ότι θέλω!
-Ο τελευταίος που θα με κρίνει ως δημοσιογράφο είσαι εσύ! Ο υβριστής του σημερινού Προέδρου της Δημοκρατίας! Ο μεγαλύτερος κωλοτούμπας της πολιτικής! Δεν μπορείς να μιλάς για δημοσιογράφο που δεν μπορείς να πιάσεις στο στόμα σου!

Κι ενώ η εκπομπή πέρασε σε διαφημίσεις με τον Άδωνι να προσπαθεί να φύγει σε ένα πρωτοφανές κλίμα έντασης, στην επιστροφή ήταν όλα μέλι γάλα. Οι δύο πλευρές έριξαν τους τόνους, με τον Γιώργο Παπαδάκη να τονίζει πως «Εγώ δεν υπήρξα γλύφτης κανενός, ούτε του Κυριακού». 


Πηγή: zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.